Ik bedacht een recept voor eivrije, koemelkvrije, glutenvrije chocoladecakejes. Helaas niet gelukt, want ze wilden niet rijzen...
Maar het bleken heerlijke brownies!
60 gram rijstemeel
30 gram maismeel
90 gram kokosolie
25 gram kokosbloesemsuiker
25 gram cacao
2 flinke theelepels no-egg
1 theelepel bakpoeder
1/2 theelepel guargom
8 druppels stevia
2 eetlepels water
scheutje rijstmelk
20 minuten op 180 graden
En smikkelen maar!
Ik denk dat voor zo'n zwaar recept je beter baking soda kunt gebruiken! Dan rijst het veel beter!
BeantwoordenVerwijderenDa's een goeie, tnx! Ik denk dat het ook aan de structuur van het deeg lag, was erg korrelig... nog even schaven aan het recept dus. De smaak was in ieder geval goed. Ik had een prima ontbijt vanmorgen ;)
BeantwoordenVerwijderenGoed gelukt dan dus <:o)
BeantwoordenVerwijderenLeuk dat je blogt!!